3 mars 2013

Söndagsuppdatering

Veckan har flugit förbi och det är redan söndag. Vi har legat i Puerto Ricos hamn och haft skivinspelning ute på däck. Och det har faktiskt gått riktigt bra! Vi klämde 14(!) låtar på en dag, vardera minst två gånger.
Det blir ju en hel del ljud runt omkring, med båtar som tutar, lastbilar och knirkande tampar. Men mickarna är så bra att de inte tagit upp något annat än rösterna.

Nu ska alla ljudfiler skickas upp till Skara för professionell mixning. Eventuellt kanske vissa småsaker behöver fixas till i studio senare, men det mesta borde vara klart.

Just nu ligger båten i hamnen i Las Palmas eftersom en storm räknas anlända imorgon. Dessutom sjöng vi i Turistkyrkan där imorse, liksom imorgon kväll.
Men nu ikväll sjunger vi i Puerto Rico, och jag sitter på McD - och fryser!! Det är mörkt på himlen och blåsigt och kallt. Burr. Tur vi har snygga hoodtröjor. ;)

Nu väntar en vecka musikturné och sedan ska jag faktiskt flyga(!) hem. Det blev lite andra planer helt plötsligt så jag måste resa hem i förtid.
Så kan det gå.







1 kommentar:

  1. Ändrade planer? Lust att maila och berätta varför du drar hem tidigare? Nå't som hänt?

    Hoppas att ryggen inte strular ALLT för mycket, utan att den blir bättre och bättre.

    Kram

    SvaraRadera