22 april 2013

Vara eller inte vara

Ja, det är frågan. Dessa dagar är det dock det första som gäller - vi har nämligen 45 vilda(!) Varakonfirmander hos oss. En hel hoper "coola" moppekillar som sannerligen hörs och låter oss andra få veta att vi lever. :)

Idag har vi seglat från Öckerö till Marstrand i ganska så bitande kyla o molnigt väder. Det hindrade dock inte fyra tappra killar från att kaxigt ikläda sig badbyxor o flytväst och hoppa i det sjugradiga vattnet i farten, för att bli upplockade med RIBbåten!! *burr!*

Jag belönade dem med att få gå först i lunchkön. Vilket tydligen var avundsvärt - för lite senare var det ytterligare tiotalet som hoppade i! ;)
Galet folk!

Men just precis nu skiner solen där jag sitter i lä på akterdäck. Härligt.

Livet på läger är ändå ganska intensivt och det ska bli skönt att få åka hem några dagar imorn. Sova i ett varmt rum. Med tillgång till dusch. :)
Vi har fortfarande inget varmvatten ombord o eftersom krantemperaturen bestäms av havstempen är det lite väl isande just nu.
Men vi lyckades städa såpass kvickt efter förra lägret igår att vi hann med en snabbtur upp till Sjömanscentret för lite behövlig tvagning, innan Varagänget stod på kajen.

Imorgon ska det visst blåsa 17 sekundmeter på västan, så då blir det nog liv i luckan igen. Kanske jag somnar gott på SJ sedan.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar