28 maj 2013

livet börjar vid trettio

Jubileet i söndags blev verkligen en fest som hette duga!
Härlig lovsång med extra stor kör - det var fler 'oldies' än jag som hoppat in dagen till ära. Flera go'a låtar, från både nu och då, med Maria o Bosse i sitt esse. Och så Harald! Jag menar, ingen kan leda Makten och äran som Harald!

Även specialnumret I will follow Christ, med Höidahl, Rydman & Werner blev riktigt mäktigt, med bildspel på storbildsskärmarna under tiden.
(hett tips att kolla in allt på livetsordplay.se! nämnda låt börjar i ca 30e minuten)

Mötet innebar även avtackning av vårt älskade pastorspar, Ulf & Birgitta, som fick fina tal och dånande applåder. Ulf gav en frisk trospredikan, och det blev fanfar och guldkonfettiregn.
Sedan fortsatte firandet utomhus i solen, där omkring 3 000 personer trängdes för att få gratis korv, tårta & kaffe (i specialdesignade koppar!), lyssna till underhållningen på partyscenen, hoppa i hoppborgen (det var visst åldersgränd på det), och - kanske viktigast av allt: ta emot sitt gratisex av vår superdupersnygga jubileumsbok, Tacksam, som pastorerna delade ut med orden, "Grattis på födelsedagen!"
Gissar att församlingsmedlemmarna var upptagna hela eftermiddagen sedan med att bläddra sig igenom 240 sidor o ca tusen bilder. =)

Vilken dag! Tack Jesus för din trofasthet!
Och TACK för att jag får vara med i en sådan fantastisk församling!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar