18 november 2013

konstgjord andning

Vad hände där? Min blogg typ dog. Faktum är att jag glömde av att jag hade en. Inte bra.
Sitter vid Annapannas köksbord i Jönköping och har just korrläst ett nytt partnerbrev för Elida. Är här för att spendera dagarna mellan årets två sista konfaläger – Kanariekonfa helgen som var, och Sverigekonfa nu till helgen. Båda på Nimbus, Öckerö.
Sedan avslutar vi hela verksamhetsåret med några besättningsdagar, då alla som just nu är kvar i Spanien återvänt till moderlandet. Ska bli sååå kul att träffa alla igen! Min lilla extrafamilj. =)

Annars har jag fått ett nytt tillfälligt jobb! Här går det undan. Som jag skrev i nåt socialt forum: "Det hinner aldrig bli sysslolös stiltje i Guds rike, det är bara att hänga med på tåget och hoppa av på de (väldigt!) skiftande stationerna längs vägen."
=)
Just nu (när jag inte är på läger eller i Jönköping, vill säga) hoppar jag in som sekreterare, med lite diverse uppgifter. Just den posten saknades på min alltjämt växande lista på prövade yrken, så det var väl bara lämpligt... Dessutom skoj att man kan hoppa in lite varstans.

I övrigt har jag hunnit vara på fancy-pancy releasefest för Drottningboken, på Strandvägen i Stockholm. Det var hel drös massa kändisar och jag, typ. Illa bara att jag är så dålig på kändisar – känner igen hyfsat många nunor, men kan inte deras namn. Otacksamt för dem kanske. =D
Det var iallafall första gången i livet jag fått gå "röda mattan" och fotograferas för mingeluppslagen i nån skvallerblaska...
Konferencier var Kattis Ahlström och kvällens mest frekventa kommentar till mig var hur tvillinglika vi två var... (??). Alla 250 inbjudna gäster gick hem med ett ex av boken, signerade av författaren och fotografen och hittills har jag bara hört positiv kritik, att folk blivit glatt överraskade av både utseende och innehåll. Kul.

Jag vill verkligen inte tjata ut er om detta med boken – hoppas ni inte suckar otåligt nu! – men för mig är det lite stort att få ut en bok i bokhandeln med mitt namn inuti.
(pga att tryckeriet gjorde kappan, alltså bokens pappersomslag, lite för litet är den tyvärr något försenad ut i boklådorna, men borde komma ut denna veckan.)

Avslutar med lite bilder från galejet.

Boksignering av fotograf (Rickard) o författare (Roger).

Lokalen var dekorerad med uppförstoringar av flera av Rickards fantastiska bilder.


Röda mattan med produktionsgänget.

Vi presenteras på scenen.

Slutligen en bild från själva överlämnadet, en bild jag fick för någon vecka sedan. Så underbart minne!
(observera Frälsarkransen runt Drottningens handled! =) härligt!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar